Preview Mode Links will not work in preview mode

Forældre på fuldtid

Aug 8, 2022

For os var det ny viden, at vi ikke behøver dokumentere vores børns læring eller undervisning, og at der ikke er andre end os og børnene selv, der bestemmer, hvornår de lærer at læse, regne og hvor meget fysisk bevægelse der er plads til i hverdagen.

At springe ud i hjemmeundervisning har været den største...


Jul 11, 2022

For mange hjemmebørn er der en slutdato den dag, de skal begynde i 0. klasse.

Det kan skyldes både økonomiske forhold, en lyst til eller et behov for at have en hverdag med arbejde og skole eller alle mulige andre grunde.

Skolen ved åen er et alternativ, som er skræddersyet efter tankerne bag unschooling. Fie...


Jun 27, 2022

Når det kommer til unschooling stiller det i virkeligheden ret store krav til os som forældre. For mange af os er skolet ind i en tankegang, hvor det at lade tingene ske, som de sker og lade lysten drive dagene for os og vores børn virker helt fjern.

Så selvom unschooling baserer sig på ikke at stille krav...


Jun 13, 2022

Luna Maj har rejst store dele af verden rundt med sine fire børn, blandt andet mange gange til Frankrig for at besøge deres far og den side af familien.

Sideløbende har børnene og Luna selv lært og dyrket de interesser, der er dukket op. For sådan er det i unschooling. Der er ingen agenda, og det har der heller...


May 30, 2022

Luna Maj havde allerede inden hun blev mor stiftet bekendtskab med konceptet unschooling. Det var derfor nemt at beslutte, det var vejen at gå, da hendes ældste datter og alle kommende børn nåede den såkaldte skolealder. 

Hvad der ikke var nemt og stadig ikke er det hver dag, er hendes egen rolle og hendes egen...