Preview Mode Links will not work in preview mode

Forældre på fuldtid

Sep 30, 2021

Der er meget at vinde ved at kende sin energitype og fokusere sin tid og energi mest optimalt i forhold til at opnå det, man ønsker sig, hvis du spørger Human Design-læser og underviser Majli Noel. 

I dette afsnit af Forældre på fuldtid fortæller Majli om sin egen vej fra et for hende drænende job som...


Sep 15, 2021

Det er for rigtig mange en sorg at tage afsked med sit lille barn hver morgen. Alligevel bliver vi fortalt, at det er den eneste løsning, selv om det er helt ligeså lovligt og for mange praktisk muligt at forlænge tiden hjemme med sine børn indtil de måske har lært at gå og udtrykke sine behov sprogligt. 

Den...


Sep 8, 2021

Mange hjemmegående kan sikkert genkende ikke at føle, det er okay at indrømme over for hverken sig selv eller andre, at de har brug for en pause fra sine børn og fra hele tiden at være krævet på en måde, som kun børn kan kræve én.

Nadja er først og fremmest mor til to små børn, som begge...


Sep 1, 2021

Mange bliver mødt af både sjove og ubehagelige kommentarer, når de deler med omverdenen, at de har valgt at hjemmepasse og/eller hjemmeskole deres børn.

Kristina Wildenhoft står bag Instagramprofilen Kriblekongen, og i dette afsnit taler vi blandt andet om, hvad der definerer mærkelige børn - og om det egentlig...